Portfolio

Things we did with passion

Portfolio

Things we did with passion

Fabrieksvideo Rotor bv.

Voor Rotor BV hebben wij een video mogen maken in de fabriek van het hoofdkantoor in Eibergen, Gelderland. Rotor BV, een dochteronderneming van RegalRexnord Cooperation, is een toonaangevende leverancier van elektromotoren in de maritieme wereld en offshore-industrie. Al meer dan 60 jaar heeft Rotor BV een unieke expertise ontwikkeld in dit vakgebied. In de video voor Rotor BV is te zien welke werkzaamheden het bedrijf uitvoert om tot de beste en meest efficiënte motoroplossingen en diensten te kunnen komen. De video wordt ingezet om potentiële klanten te laten zien tot wat Rotor BV in staat is en zo interesse te wekken.

Fabrieksvideo Rotor bv.

Behoud van de kunst

Samen met DOOR accelerating your business hebben wij voor Bruno Vanhees van Behoud van de kunst, zijn passie online zichtbaar mogen maken. Behoud van de kunst restaureert antieke schilderijen om hen een tweede leven te geven. Voor deze opdracht hebben we social media ingezet om het werk van Bruno op een mooie manier en aan de juiste doelgroep over te brengen. Hierbij hebben wij onder meer een mini documentaire gemaakt bestaande uit drie korte afleveringen, waarbij elke aflevering een ander thema uitlicht. Deze thema’s zijn: De gedachte achter, Het Proces en Het verleden. We hebben onze passies verbonden en zijn hiermee tot dit eindresultaat gekomen.

Behoud van de kunst

Kippenvel met bewijslast

Samen met Jeroen van der Burgt en de collega’s bij DOOR accelerating your business mochten wij de openingsvideo maken voor het 50+2 jarig jubileum van De Geschillencommissie in Den Haag. In deze video hebben wij geprobeerd door middel van bijna alle jaarverslagen van 52 jaar historie een indrukwekkende reis in de tijd te maken. Beeld, animatie en muziek zorgde voor kippenvel in de eerste minuten… Deze video werd voor ruim 200 gasten gepresenteerd in het theater van het Louwman Museum als start van het plenaire programma.

Kippenvel met bewijslast

Presentatievideo Hertenweide 9, Kerkrade

Van de luxe villa te Kerkrade hebben wij een mooie promotievideo mogen maken om de verkoop van het huis te bevorderen.

Presentatievideo Hertenweide 9, Kerkrade

Ontwerp en uitvoering marketingplan Hajnadi Installatietechniek B.V.

Voor Hajnadi Installatietechniek B.V. hebben wij een marketingplan opgezet voor het genereren van meer naamsbekendheid en positieve merkassociaties via Facebook en Instagram.

Ontwerp en uitvoering marketingplan Hajnadi Installatietechniek B.V.

Promotievideo Terschurenweg 57

Van het landhuis op Terschurenweg 57 te Hoensbroek hebben wij een mooie promotievideo mogen maken om de verkoop van het huis te bevorderen

Promotievideo Terschurenweg 57

Ontwerp van logo, verkoopmap en business cards voor RT2 Bouw & Ontwikkeling.

Voor RT2 Bouw & Ontwikkeling hebben wij een nieuw logo mogen ontwerpen en deze verwerkt in de verkoopmappen en business cards. Het doel van de logo’s is om goed weer te geven dat RT2 Bouw & Ontwikkeling exclusieve bouwprojecten uitvoert met zeer hoge kwaliteit als prioriteit. Wij zijn erg tevreden over het eindproduct en kijken uit naar toekomstige projecten met RT2 Bouw & Ontwikkeling.

Ontwerp van logo, verkoopmap en business cards voor RT2 Bouw & Ontwikkeling.

Bruiloft Mickey & Maartje

Op de bruiloft van Mickey & Maartje hebben wij een mooie aftermovie en ceremonie reportage neer mogen zetten. Hierbij streefden wij om de sfeer van de bruiloft om te zetten in een video.

Bruiloft Mickey & Maartje